IJC coaching jongeren jump

Doel & Werkwijze

Het doel van de coaching is dat je een duidelijk beeld krijgt van je eigen sterke kanten, interesses en talenten. Maar ook ontwikkel je zelfvertrouwen om in actie te komen. Mijn coaching is heel praktisch: naast de gesprekken zet ik filmpjes, artikelen en opdrachtjes voor je klaar in de app.

We ontmoeten elkaar op ons kantoor in Utrecht of we spreken af via zoom.Dit is vooral handig voor mensen die niet in de buurt van Utrecht wonen. Gemiddeld spreken we 5-7 x af en zijn we 1 -1,5 uur bezig.

Hoe leidt je een zinvol leven?

Omgaan met tegenslag kun je leren

Je denkt misschien dat het niet in je zit; omgaan met tegenslagen, negatieve gevoelens en gedachten die jou in de weg zitten. Maar dat kan je leren - ja, jij ook! Met ACT-coaching. ACT staat voor Acceptance & Commitment Therapy. Bij ACT gaat het erom dat er een verschil is tussen wie je bént en wat je dénkt.

Dus wil jij stoppen met vechten tegen je emoties en ze toelaten, zonder dat je eraan onderdoor gaat? Wil je ontdekken wat jij echt belangrijk vindt in het leven? Doen wat je moet doen, zijn wie je wilt zijn?

Met ACT help ik je je weer krachtig voelen en te doen waar je blij van wordt.

Je kunt alvast deze filmpjes bekijken

Hoe stop je het gevecht met jezelf?

Hoe leef je volgens je waarden?

De kosten

De eerste intake is altijd gratis.
Coaching 1 op 1

€ 121- per uur inc. BTW

Workshops in groep

€ 95- per dagdeel inc. BTW


Bezoekadres:
Bedrijfsverzamelgebouw de Pionier
Grebbeberglaan 15, 3527 VX Utrecht 


Website door Onno L'Ortye