DARE TO EXPLORE WEEKEND 2024
Ladies only! 

Heb je last van onzekerheid? Wordt de studiestress je te veel? Of voel je je sociaal vaak een outsider? Je bent echt niet de enige…

Zet in 2024 een stap naar het leven waarin jij je energiek, vrolijk of juist rustig voelt. Minder stuurloos, minder stress; meer power, meer plezier!

Wil jij dit ook?

Ga dan mee op het ‘Dare to Explore’-weekend met coach Ilona Jens en Marieke Hoes.

Wij organiseren een ontdekkingsweekend in Brabant speciaal voor jonge vrouwen van 20 tot 26 jaar die studeren of net zijn gaan werken.

Samen gaan we ‘op reis’, je ontdekt waar jij sterker, energieker, vrolijker of juist rustiger van wordt. Yoga, boksen, de natuur in en creatief zijn: je gaat het allemaal beleven.

Ook krijg je een persoonlijk coachgesprek dat jou gegarandeerd inzichten geeft waar je mee verder kunt.                   

Overzicht

Data

Nieuwe datum volgt! Locatie

Bekijk hier de locatie

Planning

Inclusief 2 overnachtingen, 2x ontbijt, 2x lunch, 2x diner, de workshops en coaching.

Kosten

€250 euro

Waarom organiseer ik dit weekend?

Ik ga zelf al een aantal jaar naar een stilteweekend in de Eiffel.

Het is ongelooflijk fijn om daar even stil te staan bij wat er eigenlijk in mijn leven gebeurt. Wat loopt lekker, wat niet, waar word ik blij van, wat wil ik achterlaten? Fysiek en mentaal opladen zonder prikkels van buitenaf.

Het leven is constant in beweging, helemaal bij jongeren, en ik gun het hen zo om de tijd te nemen en te onderzoeken wie ze zijn en wat ze nodig hebben om zich goed te voelen.

Daarom organiseer ik het Dare to Explore weekend 2024! Hopelijk tot dan!

Persoonlijke why

Mentale gezondheid onder jongeren verbeteren is naar mijn mening van groot belang, want ik denk dat zelfs iets kleins kan uitgroeien tot iets onnodig groots.

En dit is dan ook de reden dat ik meewerk aan dit weekend. Ik vond het moeilijk om met negatieve emoties om te gaan, zoals onzekerheid en angst. Dankzij de ACT coaching heb ik handvatten gekregen hoe ik hiermee kan omgaan. Ik heb eigenlijk de regie over mijn eigen gedachten teruggekregen en deze inzichten wil ik heel graag doorgeven en delen aan jullie.

Erachter komen wat jou gelukkig maakt heeft tijd en inspanning nodig, ook bij mij. Maar, als je er eenmaal achter bent gekomen wat voor jou werkt neem je dit voor de rest van je leven mee.

Ik hoop je te zien op het weekend!! Groetjes Marieke


Bezoekadres:
Bedrijfsverzamelgebouw de Pionier
Grebbeberglaan 15, 3527 VX Utrecht 


Website door Onno L'Ortye